Frida Windelhed: »Kanske har ni sett min namnteckning fladdra förbi på sidorna«

Ny tävling, smygläsning och en sen introduktion.

Under nästa vecka anländer årets första nummer till våra prenumeranter, det sjätte Skriva-numret jag medverkar i. Med andra ord har ett helt år passerat sedan jag trillade in på redaktionen som praktikant från Redaktionell praktik-utbildningen vid Göteborgs universitet. Kanske har ni sett min namnteckning fladdra förbi på sidorna, skymtat en lilahårig skepnad i bakgrunden på Johannas Instagram-stories eller träffat mig på något av våra event. Oavsett vad är det dags för en sen introduktion.

Jag heter Frida Windelhed och är reporter här på Skriva. När jag inte sitter på kontoret spelar jag bas i bandet Novembervägen, kollar på obskyra skräckfilmer och – ni gissade rätt – skriver. Jag har gett ut två romaner via skräckförlaget Swedish Zombie, och skriver även erotiska noveller för ljudboksapparna Blanche och Ava Stories.

Innan jag blev reporter på Skriva – alltså relativt nyss – var jag prenumerant och minns vad jag uppskattade och saknade i tidningen. (Kommer heller aldrig att glömma en novelltävling jag deltog i med vad jag tyckte var något av det bästa jag skrivit – utan att ens hamna på prispallen. Försöker fortfarande ta reda på vem som är ansvarig för denna skymf.) En grej som jag och många i min omgivning saknade då var fler inblickar i fantastikvärlden.


Tack för att du läser Skriva

Skapa ett gratiskonto eller för att fortsätta läsa.

 

Sugen på en prenumeration? Teckna här!

Trevlig helg!
Frida Windelhed

Artikeln publicerades Publicerad 27 januari 2023. Uppdaterad 10 februari 2023..

Annons