Få tid till ditt skrivande i sommar

Skriv boken i sommar! Visst, problemet är bara att det är så mycket annat som kommer i vägen. Ungarna vill åka och bada, man ska hälsa på hos farmor och farfar, gärna resa utomlands och dessutom hinna slappa i hängmattan. Hur får man ihop det och hur håller man skrivandet vid liv även efter att semestern är slut?

Äntligen semester och dags att ta tag i romanen. En ocean av tid till att slipa på karaktärerna, få ordning på intrigen och bara skriva, skriva, skriva. Men så plötsligt är ledigheten slut utan att ditt manus rört sig en tum. Vart tog tiden vägen?

– En sak som gör det så svårt att få tiden att räcka till är att den är så svår att beräkna. Det är svårt att veta hur lång tid 20 minuter är. Men tidsuppfattning är något man kan träna, säger Chris Edman.

Hon arbetar med att hjälpa människor att uppskatta tid och hur den fysiska arbetsplatsen påverkar oss. Om flera saker under dagen tar längre tid än beräknat blir det lätt förödande för planeringen.


Vi beklagar, men du har gått in i väggen. Dessbättre är det bara en betalvägg.

Merparten av vårt material är öppet bara för våra prenumeranter (som gör det möjligt för oss att existera). Nu hoppas vi på dig också!

Som prenumerant får du:

  • Sveriges mest prisbelönta magasin i brevlådan varannan månad.
  • Fri tillgång till alla nummer digitalt samt färska artiklar som bara publiceras på hemsidan.
  • Fri bindningstid.

Dessutom får du rabatt i vår webbshop och inbjudningar till releasekvällar samt förhandsvisningar av både film och teater.

Klart jag ska bli prenumerant!

Fakturaprenumerant?

Klicka här för att aktivera ditt konto

För dig som redan är prenumerant är det bara att logga in och botanisera i vårt digitala arkiv.

Glömt lösenord?


Artikeln publicerades i Skriva #4 2014 (20 juni 2014) och är skriven av .