Skriv boken i sommar

Sommaren innebär för många en efterlängtad paus från vardagen. Det betyder vila, men också en chans att lämna våra vanliga rutiner, bryta loss och ägna lite extra tid åt det vi går och längtar efter resten av året. Med andra ord är det läge att ta tag i den där bokdrömmen. Men hur undviker du risken att bli sittande där med ett tomt dokument och för höga ambitioner medan värdefulla semesterdagar tickar förbi? Vi samlade redaktionen för ett rådslag, gick tillbaka till de författarintervjuer vi gjort, de handböcker vi plöjt och de många berättelser vi fått ta del av från er läsare. Här har vi sammanfattat några av de viktigaste lärdomarna vi fått ta del av genom åren: En överlevnadsguide för dig som verkligen vill komma någonvart med skrivandet i sommar. Lycka till på sommarens viktigaste resa!

1. RENSA KALENDERN


Vi beklagar, men du har gått in i väggen. Dessbättre är det bara en betalvägg.

Merparten av vårt material är öppet bara för våra prenumeranter (som gör det möjligt för oss att existera). Nu hoppas vi på dig också!

Som prenumerant får du:

  • Sveriges enda tidning för skrivande människor i brevlådan varannan månad.
  • Fri tillgång till vår webbplats med över 850 artiklar som hjälper dig utveckla ditt skrivande.
  • Möjlighet att delta i alla våra tävlingar.
  • Fri bindningstid.

Dessutom får du rabatt i vår webbshop och inbjudningar till releasekvällar samt förhandsvisningar av både film och teater.

Klart jag ska bli prenumerant!

Fakturaprenumerant?

Klicka här för att aktivera ditt konto

För dig som redan är prenumerant är det bara att logga in och botanisera i vårt digitala arkiv.

Glömt lösenord?