Skriv en novell – tävla om 10 000 kronor

VAD? Skriv en novell på temat »SKRIKET«, på max 10 000 tecken (inklusive mellanslag). Det kan röra sig om till exempel en bebis första skrik, ett skrik av skräck, ett skrik av lycka, läktarskrik på en fotbollsmatch eller konsert …

NÄR? Vi vill ha ditt bidrag senast måndag den 31 oktober 2022. Vinnarna presenteras i Skriva #6/2022.

HUR? Skicka in ditt bidrag via formuläret nedan. Observera att vi inte tar emot bidrag via mejl – för att bidraget ska registreras måste det lämnas i formuläret.

VEM? Tävlingen är öppen för tidningen Skrivas prenumeranter.

Tävlingen sker i samarbete mellan Skriva och Vulkan. Novellen ska vara skriven på svenska och får ej ha publicerats tidigare.

 

FÖRSTAPRIS:

10 000 kronor, publicering i tidningen Skriva och novellen inläst som ljudbok. Vulkan garanterar att novellen läses in och ges ut som ljud- och e-bok under deras etikett Bookea, med de royaltyvillkor som Vulkan normalt använder.

PLATS 2–10:

Helårsprenumeration till dig eller en vän på valfri tidning från Offside Press (Skriva, Filter eller Offside), samt publicering på Skrivas hemsida.

Bidraget ska vara skrivet på svenska och får ej vara tidigare publicerat. Du får endast delta med ett bidrag. Skriva förbehåller sig rätten att publicera de vinnande bidragen i tidningen och på vår hemsida.

Tävlingen är avslutad.