Skriva fördubblar upplagan!

Intresset för skrivande har aldrig varit så stort. Var tredje svensk drömmer om att skriva en bok1. Hundratusentals svenskar bloggar. Med Sveriges främsta författare och coacher i tidningen har Skriva hittat sin självklara plats i tidningshyllorna.

Genom att blanda författarporträtt med konkreta skrivarguider, krönikor och mer lättsamt och livsstilsbetonat material har Skriva snabbt slagit igenom på den svenska tidningsmarknaden.
»Det finns massvis av tidningar om allt från trädgård till foto och bilar men det har tidigare inte funnits en enda tidning om skrivande. Det är tydligt att det funnits ett uppdämt behov av en tidning som denna« säger Per Adolfsson, chefredaktör.
Trots obefintlig marknadsföringsbudget sålde första numret slut på de flesta håll i landet och antalet prenumeranter fördubblades på mindre än en månad.

De största författarna

I första numret av tidningen Skriva bjöd författare som Torbjörn Flygt, Susanna Alakoski, Åke Edwardson och Marie Hermanson på sina bästa tips. I nya numret är det bland andra Jan Guillous och Katarina Wennstams tur att dela med sig av sina erfarenheter till läsarna.
»Till skillnad från många andra tidningar sätter vi inte författarna på piedestal, som någon man passivt ska beundra, utan ger dem mer rollen av inspiratör och lärare. Hos oss är det läsaren som står i centrum. Därför har vi också valt att inte placera några författare på omslaget« säger Per Adolfsson, chefredaktör.


Vi beklagar, men du har gått in i väggen. Dessbättre är det bara en betalvägg.

Merparten av vårt material är öppet bara för våra prenumeranter (som gör det möjligt för oss att existera). Nu hoppas vi på dig också!

Som prenumerant får du:

  • Sveriges mest prisbelönta magasin i brevlådan varannan månad.
  • Fri tillgång till alla nummer digitalt samt färska artiklar som bara publiceras på hemsidan.
  • Fri bindningstid.

Dessutom får du rabatt i vår webbshop och inbjudningar till releasekvällar samt förhandsvisningar av både film och teater.

Klart jag ska bli prenumerant!

Fakturaprenumerant?

Klicka här för att aktivera ditt konto

För dig som redan är prenumerant är det bara att logga in och botanisera i vårt digitala arkiv.

Glömt lösenord?


Rekommenderas för dig

Artikeln publicerades Publicerad 22 december 2011 och är skriven av .