En roman blir till Publicerad 25 februari 2020

Inte för att jag är materialare, men…

…jag har köpt ett block!!!

Och då rutigt uppenbarligen är helt ute/ingen matematiker är fåfäng nog att ha ett block med hårda pärmar, så har jag helt enkelt hakat på trendigt prickigt:

Egentligen är det ju otroligt fånigt att lägga pengar på att köpa block. Som om texterna skulle bli bättre! Som om det gick att köpa sig till litterär kvalitet! Som om detta block (som kostade klart mer än de 15 kronor jag tidigare lagt på det — nu sönderfallande — kollegieblocket jag tidigare använt) på något sätt skulle försätta mig i ett tillstånd där kreativiteten flödande! Gud så löjligt!

Dessutom har blocket ett sånt här uppslag, där man liksom ska fylla i sin egen innehållsförteckning som vore man sju och ett halvt och arbetade med sin första lågstadieroman bestående av sammanklistrade skrivblock (den hette förövrigt ”Ett rovdjurs liv”):

Ja, vad säger man? Inte annat än ett uppriktigt korskrypande: GUD VAD GLAD JAG ÄR FÖR MITT NYA BLOCK! Alltså, det är det första block jag nånsin köpt som inte varit ett sönderfallande kollegieblock! Sån LYX! Det är som att det försätter mig i ett tillstånd där kreativiteten flödar! Nu ska jag ta mina gratispennor (ännu sådana ja, nån heder vill man ändå behålla) och kötta på!

Rekommenderas för dig

Artikeln publicerades Publicerad 25 februari 2020. Uppdaterad 25 februari 2020. och är skriven av .

Annons