Kanske för att det gör det aktuellt för en själv? Akut liksom, lättare att känna inför? Jag vet inte, men jag skriver nu anklagelseakter inför publik — vad är det mina hjältar anklagas för? Jag läser därför vad högerpopulister sagt om HBTQ-personer och verkligheten är obönhörlig och oåterkallelig.

”Kännetecknande för ett samhälle i upplösning är hyllandet av perversioner och dekadens. Så har det varit genom historien och nu visar det sig med all tänkbar tydlighet även i vårt land. Perversa tillställningar hyllas av etablissemanget som om de vore vilka nöjestillställningar som helst. Perversa och onaturliga läggningar lyfts fram av massmedierna och politikerna som normaliteter och de nästan slåss om att vara den som skriker högst till försvar av dessa sjukliga jippon.

Sjukliga beteenden som skulle få vilken normalt funtad människa att känna avsky och få kväljningar är idag helt plötsligt normala beteenden.”

Sade vem? Sade Björn Söder.

+ hur svårt ska det vara att titta på Riket? Alltså Lars von Triers Riket. Vill inte alla titta på Riket? Varför är det helt och hållet omöjligt att då titta på Riket? Plötsligt sitter man där utan dvd-läsare och önskar sig en hederlig videobutik…

Jag vill egentligen bara kolla på scenen med obducenten när han pratar om att bidra, men jag har inte ens sådan tur att den ligger på youtube, där ligger bara danskjävlar, men det är väl sen gammalt, ni svenska vakttorn etc.

Rekommenderas för dig

Artikeln publicerades 28 januari 2020 och är skriven av .

Annons