Event

Skrivas bokklubb: JOHN AJVIDE LINDQVIST

Nu är det snart dags för Skrivas bokklubb, denna gång med skräckmästaren John Ajvide Lindqvist. Boka biljetter i tid för att hinna läsa boken!

Ta till dig berättelsen bakom en bok som du just har läst – och ställ dina egna frågor till författaren! I Skrivas bokklubb får du en nyutgiven bok hem i brevlådan. Sedan får du en djup inblick i författarens skrivprocess i ett digitalt live-event.

Live-samtalet äger rum tisdag 27 april kl. 19.00. Köp biljett i god tid för att få boken i förväg.

KÖP DIN BILJETT

Skrivaprenumeranter: För 475 kronor får du den nya boken hemskickad direkt, och inlogg till det digitala live-samtalet. Inte prenumerant? TECKNA PRENUMERATION (fr. 39 kr per månad)
Övriga: 675 kronor.
Endast inlogg till live-samtalet (ej bok): 375 kronor.

 

Vänligheten, skräckmästarens magnum opus tar författarskapet till en ny nivå och en delvis ny genre. En bok om vänlighet, vanlighet, rädsla och ett svenskt samhälle som förändrats. Läs mer om boken här.

Några frågor som kommer ställas under live-samtalet med John Ajvide-Lindqvist: Hur fick du romanens vardagliga och vänliga människor att bli spännande? Hur skildrar man en människa som krackelerar? Och vad har din bakgrund som trollkarl gett dig för knep till skrivandet?

Som deltagare kan du mejla dina frågor till John i förväg. Mejla Skicka dina frågor inför samtalet till johanna@tidningenskriva.se.