Café Skriva på Bokmässan närmar sig!

I F-hallen på andra våningen hittar du Café Skriva och vår monter F01:58. Från morgon till kväll kan du lyssna på författare, förläggare och andra inspiratörer inom skrivandets konst.

Programmet innehåller allt från handfasta tips på hur du skriver deckare till hur du lyckas med egenutgivning. Du får svar på vad som fångar en redaktörs intresse, tips på hur du skriver bättre mejl och olika strategier för att faktiskt ta tag i ett större skrivprojekt. Lyssna på optimistkonsulten som vill få dig att våga skriva, och författarduon som prokrastinerade fram sin bok om ”personlig outveckling”.

Lena Andersson berättar om skillnaden mellan att skriva fiktion och krönikor; Thomas Pettersson, som står bakom den nya boken om Palmemordet, avslöjar hur han lyckades omvandla 12 års research till färdig text; Jenny Jägerfeld pratar om svåra ämnen i barnböcker och Anna Bågstam ger en inblick i hur det är att skriva ljudböcker. Detta är bara några av närmare 60 programpunkter som du kan ta del av. På scenen blir det även liveinspelning av Skrivarpodden och Poesijakten.

Varje dag mellan klockan 14 och 15:20 håller skrivkollektivet De Blinda Älskarna i en skrivtävling med priser från bland annat Novellix. Dessutom har vi ett mingel för alla Skriva-läsare med vänner på fredagen klockan 17. Två av årets omslagsmodeller, Erik Malm och Nadja Itäsaari underhåller med spoken word. Vi bjuder på dryck och snacks.

Café Skriva är en mötesplats för dig som vill utveckla ditt skrivande, träffa likasinnade och få en pratstund med dina favoritförfattare.

Hela programmet ingår i entrébiljetten och finns här. Gå med i vårt Facebook-event för att hålla dig uppdaterad!

Annons