Lär dig av de bästa i Skrivas bokklubb!

Ta till dig berättelsen bakom en bok som du just har läst – och ställ dina egna frågor till författaren! I Skrivas bokklubb får du en nyutgiven bok hem i brevlådan. Sedan får du en djup inblick i författarens skrivprocess i ett digitalt live-event.

Nu lanserar Skriva nyheten Skrivas bokklubb! Under året kommer du som deltagare få möjlighet att läsa utvalda böcker, precis som i en klassisk bokklubb, och sedan delta i ett samtal med författaren av boken du just läst.

Skrivas bokklubb ger dig ännu ett verktyg för att förbättra ditt skrivande. Vi ger dig en inblick i hur framgångsrika författare planerat och genomfört arbetet med en utgiven bok. Det går utmärkt att köpa biljett till bokklubben både med och utan tillhörande bok.

Författare och tillhörande titlar presenteras allt eftersom, först ut är John Ajvide Lindqvist (27 april) som diskuterar sin nyutgivna titel Vänligheten och Thomas Pettersson (11 maj) som pratar om tillkomsten av Den osannolike mördaren.

För Skrivaprenumeranter kostar en biljett 475 kronor, då får du den nya boken hemskickad direkt, och inlogg till det digitala live-samtalet. Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här!

För övriga kostar en biljett 675 kronor. Om man önskar endast inlogg till live-samtalet (och ingen bok) så kostar biljetten 375 kronor. Mer information om biljettköp hittar du på respektive bokklubbssida!

 

Skrivas bokklubb tisdag 27 april 19:00
Skrivas Bokklubb John Ajvide Lindqvist

Vänligheten

John Ajvide Lindqvist
Skräckmästarens magnum opus tar författarskapet till en ny nivå och en delvis ny genre. En bok om vänlighet, vanlighet, rädsla och ett svenskt samhälle som förändrats. Hur fick John romanens vardagliga människor att bli spännande? Hur skildrar man en människa som krackelerar? Och vad har Johns bakgrund som trollkarl gett honom för knep till skrivandet?

Läs mer om eventet här!

 

Skrivas bokklubb tisdag 11 maj 19:00
Skrivas Bokklubb Thomas Pettersson

Den osannolika mördaren

Thomas Pettersson
Boken som pekade ut lösningen på Palmemordet två år före polisen. Kommer som Netflix-serie under 2021. Hur hanterade Thomas det enorma materialet? Hur gjorde han de känsliga intervjuerna, till exempel med Skandiamannens exfru? Hur skriver man om ­komplicerade skeenden så att läsaren förstår? Uppdaterad utgåva med åtta nya kapitel, signerad för dig som deltar i Skrivas bokklub.

Läs mer om eventet här!