Nya Skriva ute nu – med två Augustprisvinnare!

Augustprisvinnarnas bästa råd

I dag finns 2019 års första nummer av Skriva i butik. Här möter du bland annat två färska Augustprisade: Magnus Västerbro (Svälten), som delar med sig av tips i Hantverksintervjun, och  Emma Adbåge (Gropen), som pratar såväl skrivande som tecknande – och hur man kombinerar de båda. Emma berättar också hur hon redan när hon själv var barn började göra böcker tillsammans med sin tvillingsyster.

»Texten lät som en gammal farbror«

»Vi är mycket mer barn än vi tror«

Ta steget – gå en långkurs i skrivande!

I det nya numret besöker vi också eleverna på en distanskurs i skrivande, bland andra lokföraren Linnea Gurli och bloggaren Flora Wiström – som båda använder kursen till att slutföra sina manus. Just distansutbildningar fungerar bra för alla som har jobb och familj att ta hänsyn till – Skriva har därför gjort en heltäckande guide till de större utbildningar som startar till hösten . Kolla in direkt – många har tidiga ansökningsdatum!

På vår webb hittar du också en guide med direktlänkar till alla »på plats-utbildningar«. Du vet väl att du som prenumerant har tillgång till allt material på tidningenskriva.se, allt ifrån nya numret som pdf eller artikelläsning, till landets matigaste arkiv om skrivande. Inloggningen är lätt att skapa och spara.

Guide till på plats-utbildningar i skrivande

Guide till distansutbildningar i skrivande

Tema: Barn- och ungdomsböcker

Våra fullmatade sidor rymmer också ett stort antal sidor om att berätta för barn och unga. Bland annat: Lasse-Maja-böckernas skapare Martin Widmark och Augustprisade Sara Kadefors bjuder på en matig guide, och förläggarna tipsar om vad de vill ha – och inte.

Skriva #1 2019

https://tidningenskriva.se/guide/skriv-dig-in-i-barnens-varld/

Vilka barnböcker letar ni efter?

Sista biljetterna till heldagen om att Skriva för barn och unga!

Tidningstemat ovan följer vi upp den 9 mars med en heldag i Stockholm om att skriva skönlitteratur för barn och unga. Här möter du bland annat Pija Lindenbaum, Sara Lövestam, Katarina Kieri och två rutinerade barnboksförläggare.

I skrivande stund finns ett fåtal platser kvar.

Heldag i Stockholm 9 mars

Artikeln publicerades 6 februari 2019 och är skriven av .

Rekommenderas för dig

Läs vidare

Annons