Författarkväll med Piratförlaget, Skriva och Filter!

Tisdag 28 mars gästar Martina Haag, Sara Lövestam, Kristina Ohlsson, Mattias Leivinger och Johannes Pinter Södra Teatern i Stockholm för en unik författarkväll tillsammans med tidningen Skrivas chefredaktör Per Adolfsson och redaktör Johanna Wiman.

Alla Skrivaläsare är hjärtligt välkomna, och ta gärna med era kompisar också. Alla som kommer får en goodiebag!

Tid: Tisdag 28 mars kl 19.00, dörrarna öppnar 18.15
Plats: Kägelbanan, Södra Teatern i Stockholm
Inträde: 50 kronor
 + serviceavgift

Klicka här för att läsa mer om författarkvällen.
Klicka här för att köpa din biljett.

Martina Haag var från början skådespelerska men sadlade om och började skriva vid 39 års ålder. Hon har skrivit åtta böcker, varav två har filmatiserats med henne själv i huvudrollen. Hennes senaste roman Det är något som inte stämmer, har vunnit stort gehör hos både läsare och kritiker och vann priset Årets bok 2016.

Sedan debuten 2009 har Kristina Ohlsson utkommit med sexton böcker i flera genrer för både barn och vuxna. Nu är hon aktuell med Syndafloder, den sjätte kriminalromanen om Fredrika Bergman och Alex Recht. Hennes böcker är mycket omtyckta av både läsare och recensenter och har även nått en internationell läsekrets.

Mattias Leivinger har en bakgrund som samtalsterapeut och Johannes Pinter som filmregissör. De har båda gett ut böcker tidigare men nu debuterar de som författarduo på Piratförlaget och deras första samarbete är den psykologiska thrillern De mörkermärkta – den första delen i en trilogi.

Sara Lövestam är författare, radioröst, krönikör och sfi-lärare. Hon har gett ut sju kritikerrosade romaner, samt barn- och ungdomsböckerna Skarven och Som eld. Nu är hon aktuell med Grejen med substantiv och pronomen som är en uppföljare till läsarsuccén Grejen med verb.