Allt för läsarna

Alltid uppdaterad på Instagram, Twitter och Facebook, och alltid tillgänglig för fansen. En ny sorts författare är här. Men måste alla bli PR-proffs nu?

Det är lördag på Bokmässan och mycket folk i HarperCollins monter. Elisabeth Green från Halmstad sneglar framåt i signeringskön. Här är kvavt och trångt, hon har väntat en lång stund, och när det till slut blir hennes tur placerar hon sin nyinköpta bok på det runda ståbordet och hälsar förväntansfullt på författaren Emelie Schepp. Bakom dem tronar ett bokbord där Emelies samtliga romaner står uppstaplade – pocketböcker och inbundna böcker i rejäla tra­var, samtliga till mässpris. På en flera meter hög affsch poserar Emelie med armarna i kors, klädd i kritstrecksrandig kavaj. »Årets deckarförfatta­re«, står det i stora bokstäver.

Medan Elisabeth får sin bok signerad kikar hon på Emelie:


Vi beklagar, men du har gått in i väggen. Dessbättre är det bara en betalvägg.

Merparten av vårt material är öppet bara för våra prenumeranter (som gör det möjligt för oss att existera). Nu hoppas vi på dig också!

Som prenumerant får du:

  • Sveriges enda tidning för skrivande människor i brevlådan varannan månad.
  • Fri tillgång till vår webbplats med över 850 artiklar som hjälper dig utveckla ditt skrivande.
  • Möjlighet att delta i alla våra tävlingar.
  • Fri bindningstid.

Dessutom får du rabatt i vår webbshop och inbjudningar till releasekvällar samt förhandsvisningar av både film och teater.

Klart jag ska bli prenumerant!

Fakturaprenumerant?

Klicka här för att aktivera ditt konto

För dig som redan är prenumerant är det bara att logga in och botanisera i vårt digitala arkiv.

Glömt lösenord?