I fjärde numret: Stor intervju och skräckskola med John Ajvide Lindqvist. Dessutom tipsar vi om hur man skriver säljande följebrev, hur man sätter upp mål för sitt bloggande och hur man skapar trovärdiga romangestalter. Vi tjuvtittar också i Björn af Kleen, Maria Sveland och Anne Swärds bokhyllor och hittar allt från porr till feminism och stöldgods.

Vi passar även på att ta ett snack med Kajsa Ingemarsson om hur man hanterar framgången efter att ha skrivit en av Sveriges mest säljande böcker. Vi sätter oss ner med mentalisten Henrik Fexeus och förre baskespelaren Niklas Kroog och funderar på vad man kan hämta för inspiration från elitidrottarna och vi träffar bokvärldens egen Mr Wolf.

Och som vanligt i tidningen: tävlingar, notiser, schyssta prylar, krönikor, tips från skrivardoktorerna, råd från juristen och annat skoj.

Ute i handeln från och med 24 april! Beställ ditt ex i shoppen, teckna en prenumeration eller hitta din närmaste återförsäljare!

BOKTIPS! Funderar du på att ge ut en bok själv? I Ge ut din bok får du vägledningen som fungerar – oavsett hur många kronor och timmar du kan satsa på din bok. Författare är Johanna Wiman, till vardags redaktör på Skriva. Beställ här